Verkoop

Bij ons bent u op het juiste adres voor het aanschaffen van een trailer of aanhangwagen. Wij zijn dealer van Kalf trailers, Anssems en Pega trailers. Wij kunnen bij deze prachtige merken het gehele assortiment trailers en accessoires bestellen en leveren. Wij verhuren en gebruiken zelf ook veel trailers onder andere voor boottransport, ook doen wij ook erg veel onderhoud. Door onze jarenlange ervaring met trailers en aanhangwagens en onze brede kennis hiervan kunnen wij u goed helpen bij het maken van de juiste keuze.  Wij kunnen u telefonisch adviseren maar u bent ook van harte welkom op ons bedrijf voor een advies en een offerte.

Wij kunnen na leveren gezamenlijk met u meteen de trailer bij ons op het bedrijf afstellen. Wij zijn in bezit van een eigen botenkraan om gelijk de boot op trailer te plaatsten en de trailer goed af te stellen met kogeldruk.

U kunt ook bij ons terecht voor losse onderdelen en accessoires voor de trailer of aanhangwagen. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, remmen, wielen, kielrollen, lieren enzovoorts. Wij hebben een grote voorraad met standaard producten in onze winkel, maar wij kunnen ook speciale maten of wensen voor u bestellen en leveren. Voor de mogelijkheden kunt u langs komen maar u mag ons ook bellen of e-mailen voor meer informatie!