Onderhoud

Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien en onze werknemers hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het onderhoud geven van trailers en aanhangwagens.

Wij zijn BOVAG gecertificeerd . Een officiële BOVAG onderhoudsbeurt is zeker aan te bevelen wanneer u uw aanhanger of trailer dagelijks gebruikt. Voor veel bedrijven is het ook een onderdeel van de jaarlijkse VCA-keuringen. Onze erkende keurmeesters zijn speciaal opgeleid om een BOVAG-onderhoudsbeurt uit te voeren. Zij kijken daarbij onder andere naar de assen, remmen, het chassis, de verlichting en de opbouw.

Wanneer heeft een trailer of aanhangwagen onderhoud nodig?
Ons advies is om ieder jaar een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw trailer of aanhangwagen. Zeker als de trailer of aanhangwagen met regelmaat gebruikt wordt. Gebruikt u de trailer of aanhangwagen slechts af en toe, dan volstaat een onderhoudsbeurt eens in de twee jaar ook. Wij bevelen een onderhoudsbeurt aan om de levensduur van uw aanhangwagen of trailer te vergroten, maar ook zo dat u zeker weet dat u veilig onderweg bent.

Wij zullen u nadat wij de trailer of aanhangwagen hebben bekeken altijd informeren over onze bevindingen. Moeten er bepaalde onderdelen vervangen of gerepareerd worden? Dan zullen we met u bespreken of u de trailer/aanhangwagen wil laten repareren of dat u voor u nieuwe trailer of aanhangwagen gaat kijken omdat de kosten van de reparatie te hoog oplopen.  Na de BOVAG-onderhoudsbeurt ontvangt u van ons een officieel rapport, inclusief jaarsticker. U kunt direct een afspraak maken bij ons door te bellen, dan kunnen wij met de actuele agenda meteen kijken wanneer het onderhoud mogelijk is.